Pukka - Natural Vitamin C

Pukka - Natural Vitamin C

Viridian - 65+ Multi Two-a-Day 60 caps

Viridian - 65+ Multi Two-a-Day 60 caps

Viridian - Qi Ribose

Snel meer energie door de juiste voedingsstoffen!

€ 42,80
Op voorraad
SKU
virqir-SO-2

Productinformatie

Wat je al niet doet op een dag... 101 verschillende taken op je werk, de kinderen naar school, van school, lunchtrommeltje vol, koken en nog vlug even de was in de machine, dan nog even sporten want hè, je moet het wel een beetje bijhouden. En of je dan ook nog even wilt opdraven als vrijwilliger bij de sportclub/school/vereniging. En je moet je moeder nog helpen want die redt het anders niet. We leven al met al nogal een vol leven. Dan is wat extra energie soms best fijn. Maar je wilt geen pepmiddelen gebruiken die de 'extra energie' stiekem uit je eigen voorraad scheppen... 

Als we het hebben over energie, bedoelen we ATP. Dat zijn de kleine energiepakketjes van je lichaam. De ATP wordt gemaakt in de mitochondriën van de cel. Maar dan moet je daar wel alle legoblokjes voor in huis hebben. Qi Ribose bevat precies die voedingsstoffen waar de mitochondriën ATP van maken. Meer ATP = meer energie! Natuurlijk zitten deze stoffen ook in je voeding, maar die moet je dan wel eerst nog zelf omzetten.

Qi Ribose levert ze kant en klaar aan. En dat scheelt. Een boel. Want zo kun je snel beschikken over wat meer energie, zonder dat dit ten koste gaat van je eigen voorraad en zonder vervelende bijwerkingen zoals nerveuze gevoelens of slaapproblemen. Kun je die kop koffie ook weer laten staan... wel zo fijn.

Beoordelingen

Schrijf uw eigen beoordeling
U plaatst een beoordeling over:Viridian - Qi Ribose

Samenstelling per theelepel (6 gram):

Ribose - 3000mg
Magnesium (citraat) - 300mg (80% adh)
Acetyl-L-carnitine - 750mg
Appelzuur - 250mg 

Inhoud 180 gram (voldoende voor 1-2 maanden)

Gebruik
Los 1-2x per dag een theelepel op in water of vruchtensap en drink dit direct op.
Qi Ribose heeft van nature een milde, caramel-achtige en lichtzure smaak die goed combineert met vruchtensap. 

Zwangerschap en borstvoeding
Niet getest, maar in principe is matig gebruik veilig tijdens deze periode
(vanwege het gebrek aan onderzoek wordt op de verpakking vermeld dat het niet gebruikt mag worden) 

Kinderen
Niet speciaal bedoeld voor kinderen; de werking bij kinderen is niet onderzocht. 
Wij raden het niet aan: het is waarschijnlijk veilig, maar bij ernstige vermoeidheidsklachten bij kinderen is er vaak iets anders aan de hand, dus ga op zoek naar de oorzaak! 

Qi Ribose bevat precies die voedingsstoffen waar de mitochondriën ATP van maken. Meer ATP = meer energie! Natuurlijk zitten deze stoffen ook in je voeding, maar die moet je dan wel eerst nog zelf omzetten.

Qi Ribose levert ze kant en klaar aan. En dat scheelt. Een boel. Want zo kun je snel beschikken over wat meer energie, zonder dat dit ten koste gaat van je eigen voorraad en zonder vervelende bijwerkingen zoals nerveuze gevoelens of slaapproblemen.