Viridian Organic Saw Palmetto Berry 30 caps

Viridian Organic Saw Palmetto Berry 30 caps

Sana Intest HisBa

Sana Intest HisBa

Iberogast

Op voorraad
SKU
Iberogast-VA
Gegroepeerde productitems
Product Naam Aantal
Iberogast 50ml
€ 19,50
Iberogast 100ml
€ 31,95

Productinformatie

Natuurlijk weet je dat maag- en darmklachten een oorzaak hebben en dat je die moet aanpakken. Maar in de tussentijd wil je gewoon iets hebben dat werkt. Ook als je bijna nooit last hebt van je buik, maar vandaag net even niet zo lekker bent, is het fijn om iets bij je te hebben dat helpt.

Iberogast is een geneesmiddel gemaakt van 9 kruiden die bewezen effectief zijn bij maagdarmklachten zoals:

misselijkheid
 maagpijn
brandend maagzuur
een vol gevoel 
maag- en darmkrampen

Iberogast verbetert een onregelmatige of gebrekkige vertering. Kruiden als Zoethout, Kamille en Pepermunt ondersteunen een normale productie van maagzuur. Engelwortel, Scheefbloem en Mariadistel ondersteunen een gezonde leverwerking. Karwij, Citroenmelisse en Stinkende gouwe kalmeren je maag en darmen. Zo geeft Iberogast je spijsvertering een duwtje in de goede richting!

Beoordelingen

Schrijf uw eigen beoordeling
U plaatst een beoordeling over:Iberogast

Trusted Shops Reviews

Samenstelling per 100 ml

Bittere scheefbloem  (hele plant) 
Extractiemiddel 50% v/v
1:1,5-2,5 15 ml
Grote engelwortel 1:2,5-3,5 10 ml
Citroenmelisseblad 1:2,5-3,5 10 ml
Karwijvrucht 1:2,5-3,5 10 ml
Stinkende gouwekruid 1:2,5-3,5 10 ml
Zoethoutwortel 1:2,5-3,5 10 ml
Kamillebloem 1:2-4 20ml
Pepermuntblad 1:2,5-3,5 5 ml
Mariadistelvrucht 1:2,5-3,5 10 ml

Extractiemiddel voor alle actieve ingredienten: Ethanol 30% v/v
Dit geneesmiddel bevat 31% vol.-% alcohol.

20 druppels is gelijk aan 1 ml.

Dosering
Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: 20 druppels driemaal daags voor of tijdens de maaltijden met wat vloeistof innemen.

Let op!
Indien de klachten zijn ontstaan tijdens gebruik van pijnstillende middelen uit een bepaalde groep met ook een ontstekingsremmende en koortswerende werking (NSAID) dient eerst een arts te worden geraadpleegd. Indien tijdens de behandeling een of meerdere symptomen (ongewild gewichtsverlies, herhaald overgeven, slikklachten, bloedbraken of zwarte, brijerige ontlasting) worden geconstateerd of een maagzweer wordt vermoed, dient een arts te worden geraadpleegd. De behandeling met Iberogast kan deze symptomen verzachten en daardoor de diagnose vertragen. Niet gebruiken tijdens zwangerschap en borstvoeding en in geval van alcoholisme.

Samenstelling
Vloeibare extracten van Bittere scheefbloem, Grote engelwortel, Citroenmelisseblad, Karwijvrucht, Stinkende gouwekruid, Zoethoutwortel, Kamillebloem, Pepermuntblad, Mariadistelvrucht. Dit geneesmiddel bevat 31 vol % ethanol (alcohol).

Babies & Kinderen: te gebruiken vanaf 12 jaar

Zwangerschap & borstvoeding: omdat dit product niet voldoende onderzocht is tijdens deze periode, kunnen wij het gebruik tijdens de zwangerschap en borstvoeding niet aanraden. Er zijn op basis van de losse ingrediënten geen problemen te verwachten; wil je het toch gebruiken, raadpleeg dan een deskundige.

Gebruik: neem 1-3x 20 druppels in met een beetje water, sap of thee