VitOrtho Pre- & Probiotica Junior

VitOrtho Pre- & Probiotica Junior

Himalaya Magnesium Serum + MSM

Himalaya Magnesium Serum + MSM

Himalaya Magnesiumolie

100% zuivere magnesium voor uitwendig gebruik, om snel je tekorten aan te vullen

Op voorraad
SKU
Magn.olie
Gegroepeerde productitems
Product Naam Aantal
Himalaya magnesiumolie Cosmos natural - Sprayflacon 200ml
€ 16,95
Himalaya magnesiumolie JUNIOR - Sprayflacon 200ml
€ 14,95

Productinformatie

Je weet dat magnesium belangrijk is. Voor je weerstand, sterke botten en spieren en voor je ontspanning bijvoorbeeld. Je weet ook dat het lastig kan zijn om dagelijks echt voldoende magnesium binnen te krijgen via je voeding. Maar om dan maar pillen te gaan slikken...

Toch heb je soms behoefte aan wat extra ondersteuning. Bijvoorbeeld omdat je een druk leven hebt, moeite met ontspannen of last hebt van vastzittende spieren en af en toe zo'n irritant trillend ooglidspiertje. Herkenbaar?

Magnesium is één van de mineralen die prima wordt opgenomen door de huid. En dat is goed nieuws, want dan hoef je het dus niet te slikken om je tekorten aan te vullen! Neem simpelweg een voetenbad of smeer jezelf in met de spray en klaar ben je. Lekker makkelijk!

✓ hoge biologische beschikbaarheid
 milder voor de huid dan andere magnesium producten, terwijl het toch bijzonder krachtig en effectief is
zuiver bronwater en pure elementaire magnesiumchloride met een gehalte van 31%
 Bevat van nature essentiële sporenelementen en mineralen die van belang zijn voor je gezondheid

NIEUW: Magnesiumspray Junior voor kinderen & volwassenen met een gevoelige huid
De bekende magnesiumolie is ongekend populair, maar niet iedereen vindt het even prettig om te gebruiken. Door de natuurlijke kristalstructuur van de magnesium, kan de olie bij een gevoelige huid namelijk een prikkend, jeukend gevoel geven. 

Gelukkig is er nu Magnesiumspray Junior, met een unieke productiewijze waardoor de spray mild en zacht is voor de huid. Magnesium Junior bevat een speciaal gefilterde magnesiumchloride waardoor vrijwel alleen magnesium overblijft en geen chloride. Deze pure magnesium is gemengd met gedestilleerd en gevitaliseerd water wat de werkzaamheid ook bij een tere kinderhuid bevordert, zonder dat het onaangenaam prikt. 

Magnesium Junior bestaat uitsluitend uit 100% natuurlijke ingrediënten zonder conserveermiddelen. De dosering is iets lager dan de originele olie (20% vs 31% magnesium) en is daardoor beter afgestemd op kinderen. Gebruiken als volwassene? Neem dan een iets hogere dosering!

HIMALAYA ZUIVERE MAGNESIUM 
De meest zuivere magnesium komt uit het ongerepte gebied van het Himalayagebergte. Daar wordt de magnesium - onaangeraakt door de pesticiden en milieuvervuiling van het Westen - op een milieuvriendelijke manier geoogst. Deze zuivere uitwendige magnesium heeft dan ook als enige ter wereld het EcoCert-keurmerk!

Himalaya magnesiumolie:

 is krachtig en effectief
 is makkelijk te gebruiken 
 is zuinig in gebruik 
 vult het tekort aan magnesium snel aan

.

Beoordelingen

Schrijf uw eigen beoordeling
U plaatst een beoordeling over:Himalaya Magnesiumolie

Trusted Shops Reviews

Magnesiumchloride, water


Deze uitwendige magnesium is de zuiverste ter wereld en de enige met het EcoCert-keurmerk.

De EcoCert/COSMOS kwaliteitseisen gaan aanzienlijk verder dan een standaard laboratorium analyse.
De EcoCert/COSMOS standaard vereist een uitgebreide aanpak van natuurlijke en organische certificering waarbij een overzicht wordt gemaakt van de totale impact van het product op het milieu en de mens.
Himalaya magnesium wordt vanuit Tibet vervoerd in Eco containers waarbij rekening gehouden wordt met beschikbaarheid en continuïteit. Ondanks de lange weg die deze magnesium moet afleggen is het aanzienlijk minder milieu belastend dan de fabrieksmatige productie van magnesium.
 Bij een zeer droge huid raden wij aan, nadat de himalaya magnesiumolie in de huid is getrokken, een natuurlijke verzorgende olie aan te brengen.

Aanbrengen op armen, benen, rug of het gebied dat je wilt behandelen.
Contact met ogen, slijmvliezen en open wondjes vermijden.
Een supplement is geen vervanging voor volwaardige en gevarieerde voeding.

Volwassenen:
Gemiddeld gebruik dagelijks 10 – 20 sprays (zie tabel in de foto's)
Zie voor gebruik ook de tabel in de foto's van dit product. Hierin is de magnesium die je normaal via je voeding binnenkrijgt al meegerekend!

Sporters:
Wij adviseren voor sporters en mensen met zwaar lichamelijk werk het serum. Breng het serum ruim voor het sporten aan, het geeft soepelere spieren en spierpijnen komen na het sporten minder voor.

Zwangerschap en borstvoeding:
Veilig voor normaal gebruik tijdens deze periode.

Babies & Kinderen:
De Junior olie is speciaal voor deze doelgroep en geeft minder tot geen risico op het 'prikkende' gevoel dat soms voorkomt bij de originele olie. Te gebruiken door kinderen vanaf 6 maanden. Gebruik dagelijks 5-20 sprays. Toch liever geen olie? De badvlokken zijn een prima alternatief! 

6-11  mnd 80 mg per dag (8 sprays)
1-2    jaar 85 mg per dag (8 sprays)
2-5   jaar 120 mg per dag (12 sprays)
6-9   jaar 200 mg per dag (20 sprays)
9-13  jaar 280 mg per dag (28 sprays)

1 spray Junior = ca. 10 mg elementaire magnesium. Zorg je voor een magnesiumrijk dieet of aanvulling in een andere vorm? Dan heb je uiteraard niet de volledige dosering (zoals hierboven genoemd) nodig!
De dosering van Junior is iets lager dan de originele olie (20% vs 31% magnesium) en is daardoor beter afgestemd op kinderen. Gebruiken als volwassene? Neem dan een iets hogere dosering! 

Heb je last van een prikkend of plakkerig gevoel na het aanbrengen van de spray? 
Dit wordt veroorzaakt door de kristalstructuur van de magnesium. De ene huid is er gevoeliger voor dan de andere (dit heeft dus niets te maken met een groter of kleiner tekort aan magnesium!).
Je mag de spray na 20-30 minuten weer afwassen en hoeft er dus niet de hele dag mee rond te lopen! 
Na het intrekken van de olie kun je ook een plantaardige olie (zoals Amandel) aanbrengen om het gevoel te verminderen
 Bij een zeer gevoelige huid de magnesiumolie eerst verdunnen met water: 1 deel magnesiumolie en 3 delen water. Gebruik dit gedurende een week en voer dan langzaam de verhouding magnesium op totdat de huid eraan gewend is. 
Of gebruik de Magneisumspray JUNIOR - ook heel geschikt voor volwassenen met een gevoelige huid! Gebruik 20-30 sprays per dag. Geen prikkend gevoel meer!