Arctic Blue MSC Visolie Sinaasappel 150ml

Arctic Blue MSC Visolie Sinaasappel 150ml

SynOmega-3

SynOmega-3

Arctic Blue Omega-3: MSC Visolie & Veganistische algenolie

Duurzame Omega-3 vetzuren uit MSC-gecertificeerde levertraan, biologische visolie en veganistische algenolie
Niet op voorraad
SKU
Arctichoofdgroep
Gegroepeerde productitems
Product Naam
Er zijn geen opties voor dit product beschikbaar

Productinformatie

Het is één van de grootste dilemma's van deze tijd: je hebt Omega-3 vetzuren nodig - maar de zeeën zijn vervuild en de visstanden lager dan ooit. Hoe zorg je dan toch voor een goede inname van deze belangrijke vetten?

Veel mensen schakelen over op plantaardige oliën zoals Lijnzaad, Hennepzaad of Chiazaad. Die bevatten weliswaar Omega-3-vetzuren, maar alleen de vorm ALA. Je lichaam moet dat zelf nog omzetten in de belangrijke vetzuren DHA en EPA, maar die omzetting is vaak niet efficiënt waardoor je makkelijker tekorten opbouwt.

Arctic Blue biedt de oplossing met een lijn duurzame visolie, levertraan én algenolie, met voldoende hoge gehaltes aan EPA en/of DHA.
De visolie is niet alleen fijn voor de aarde, maar ook voor je eigen gezondheid. Want de vis wordt extreem vers verwerkt. Dat heeft veel voordelen:

de Omega-3-vetzuren blijven volledig intact en onbeschadigd
er ontstaat nauwelijks histamine bij de productie, dus ook geschikt voor als je last hebt van hooikoorts of histamine-overgevoeligheid*
geen last van vieze oprispingen (die vaak ontstaan als de visolie oud is)!

De algenolie:

 is 100% plantaardig (ook de capsule en bij de smoothie ook de overige ingrediënten)
 geproduceerd uit duurzaam gekweekte algen, zonder verontreinigingen
geen kans op histaminevorming, dus ook geschikt voor als je last hebt van hooikoorts of histamine-overgevoeligheid
 geen last van vieze oprispingen 

*zie Ingrediënten

De producten uit de lijn van Arctic Blue:

MSC gecertificeerde Kabeljauwleverolie
Arctic Blue is één van de eerste (en helaas ook één van de weinige) merken die MSC-gecertificeerde visolie produceren. De vis wordt duurzaam gevangen volgens de strenge richtlijnen van het MSC-keurmerk, en is goedgekeurd door het Wereld Natuur Fonds. Voor Arctic Blue hoeft zelfs geen vis extra te worden gevangen (zie de infographic hoe ze dat precies doen).
De capsules zijn relatief klein en hebben een milde vanillesmaak. 

MSC gecertificeerde Forelolie
Unieke biologische forelolie. De vis voor deze olie wordt duurzaam en biologisch gekweekt. In deze biologische kwekerij komen misstanden rondom milieuvervuiling, dierenwelzijn en antibioticagebruik gelukkig niet voor. De forel wordt gekweekt in de ijskoude ongerepte fjorden van Noorwegen. De kweekomgeving lijkt zoveel mogelijk op de natuurlijke leefomstandigheden van de forel.

De capsules zijn relatief klein en goed door te slikken. Door het iets lagere gehalte aan Omega-3-vetzuren zijn deze capsules vooral geschikt voor mensen die regelmatig vis eten en de visolie als aanvulling willen gebruiken.

Veganistische Algenolie
Deze olie is rijk aan het Omega-3-vetzuur DHA, zodat je niet zelf de omzetting ALA > DHA hoeft te maken en het DHA direct kunt inzetten in je lichaam. DHA wordt relatief makkelijk omgezet naar EPA.

Dit supplement is helemaal vrij van dierlijke producten; zelfs de capsule is gemaakt van zeewierextract! Fijn dus voor als je als vegetariër of veganist toch aan je Omega-3-gehalte wilt werken. Bovendien bevat deze algenolie het hoogste gehalte aan DHA van alle Arctic Blue producten.

Omega-3 kabeljauwolie + vitamine D
Ook deze vloeibare kabeljauwolie is MSC gecertificeerd. De vloeibare vorm heeft een hoger gehalte aan Omega-3-vetzuren per dosering én vitamine D en is daarom met name geschikt voor mensen die snel hun tekorten willen aanvullen. Met een frisse Sinaasappelsmaak en absoluut geen vissige bijsmaak.

Hersenbouwstenen Omega-3 kabeljauwolie + vitamine D
Ook deze vloeibare kabeljauwolie is MSC gecertificeerd. De vloeibare vorm heeft een hoger gehalte aan Omega-3-vetzuren per dosering én vitamine D en is daarom met name geschikt voor kinderen (3+). Met een frisse Sinaasappelsmaak en absoluut geen vissige bijsmaak.

Beoordelingen

Schrijf uw eigen beoordeling
U plaatst een beoordeling over:Arctic Blue Omega-3: MSC Visolie & Veganistische algenolie

Trusted Shops Reviews

Ingrediënten:

MSC VISOLIE (kabeljauwleverolie) CAPSULES:
Duurzaam gevangen (MSC-keurmerk) Kabeljauwleverolie (VIS), capsule omhulsel (rundergelatine, glycerine, water, vanille aroma), antioxidant (tocoferolrijk extract).

De visolie van Arctic Blue is zo vers mogelijk en zuurstofarm verwerkt. Daardoor ontstaat vrijwel geen histamine, waardoor mensen met een histamine-intolerantie het ook kunnen gebruiken. De capsule bevat wel een kleine hoeveelheid vanille-aroma, waar niet iedereen met een histamine-intolerantie tegen kan.

Kabeljauwleverolie (vis), capsuleomhulsel (rundgelatine, glycerol, water) en antioxidant (tocoferolrijk extract). Het vitamine E houdende natuurlijke antioxidant beschermt de gevoelige Omega-3 vetzuren. De capsule is vrij van kunstmatige aroma’s en vrij van conserveringsmiddelen, kleur- of zoetstoffen.

Samenstelling per dagdosering (2 capsules):
Totaal Omega 3 > 350 mg
Waarvan
EPA > 115 mg
DHA > 170 mg

Allergeneninformatie: Bevat vis

Verpakking: 90 caps

BIOLOGISCHE FORELOLIE
Biologische forelolie* (vis), capsuleomhulsel (visgelatine*, glycerol, water), antioxidant (extracten van rozemarijn*, tocoferolrijk extract). * van biologische landbouw (BE-BIO-01). 

Samenstelling per dagdosering (2 capsules):
Totaal Omega 3 > 140 mg 
Waarvan
EPA > 35 mg
DHA > 40 mg

Allergeneninformatie: Bevat vis

Verpakking: 45 caps 

VEGANISTISCHE ALGENOLIE 
Schizochytrium sp. algenolie, glycerol, gemodificeerd maiszetmeel, carrageen (zeewierextract), hoog oliezuur zonnebloemolie, rozemarijn extract, antioxidant (tocoferolen, ascorbylpalmitaat), zuurteregelaar (dinatriumfosfaat).

Samenstelling per dagdosering (1 capsule):
450 mg algenolie waarvan 200 mg Omega-3 DHA

Allergeneninformatie: Bevat carrageen (zeewierextract)

Verpakking: 60 caps

MSC VISOLIE (kabeljauwolie) met vitamine D - VLOEIBAAR: 
Duurzaam gevangen (MSC-keurmerk) Kabeljauwolie, natuurlijk sinaasappelaroma, vitamine D (cholecalciferol) uit lanoline, antioxidant (extracten van rozemarijn, tocoferolrijk extract en ascorbylpalmitaat).

Samenstelling per dagdosering (5ml):
Totaal Omega 3 > 900 mg
Waarvan
EPA > 300 mg
DHA > 440 mg
Vitamine D 10 mcg - 100% ADH

Allergeneninformatie: Bevat vis

Verpakking: 150ml

HERSENBOUWSTENEN Omega-3 kabeljauwolie + vitamine D
Kabeljauwolie, natuurlijk sinaasappelaroma, vitamine D (cholecalciferol), antioxidant (extracten van rozemarijn, tocoferolrijk extract en ascorbylpalmitaat).

Samenstelling per dagdosering (5ml):
Totaal Omega 3 > 900 mg
Waarvan
EPA > 300 mg
DHA > 440 mg
Vitamine D 10 mcg - 100% ADH

Allergeneninformatie: Bevat vis

Verpakking: 150m

Volwassenen
Zie dagdosering
Heb je een sterk tekort of eet je helemaal geen vis?
Neem dan de eerste maand een dubbele dagdosering om eventuele tekorten aan te vullen, en schakel daarna terug naar de normale dosering.

Zwangerschap en borstvoeding
Deze producten hebben een hoog gehalte aan DHA en zijn daarmee ook geschikt voor de periode rondom zwangerschap en borstvoeding.

Baby's en kinderen
Deze producten hebben een hoog gehalte aan DHA en zijn daarmee vooral geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden tot 5 jaar, maar ook oudere kinderen kunnen deze olie prima gebruiken! Wij raden voor heel jonge babies de Algenolie capsules aan. Deze bevatten geen toegevoegde smaakstoffen. Je kunt ze openknippen en de inhoud vermengen met bijvoorbeeld yoghurt of sap.