Himalaya Magnesium uitwendig - Scrubzout

Himalaya Magnesium uitwendig - Scrubzout

Himalaya Magnesiumolie

Himalaya Magnesiumolie

Collageen Type 2 + Curcuma

Mix van Collageen Type 2, Curcuma-extract en Vitamine C, specifiek voor het ondersteunen van een gezonde gewrichtsfunctie
Normale prijs € 19,50 Speciale prijs € 17,99
Op voorraad
SKU
GV0024-NH
  • Koop 4 voor € 17,25 en bespaar 13%
  • Koop 8 voor € 16,00 en bespaar 19%
  • Koop 16 voor € 15,37 en bespaar 22%

Productinformatie

Er zijn twee belangrijke oorzaken voor gewrichtsproblemen: afbraak van collageen en een te hoge ontstekingsactiviteit. Om gewrichtsproblemen te voorkomen is het dus belangrijk om:

✓ alle voedingsstoffen voor een gezonde collageenopbouw binnen te krijgen
✓ te zorgen dat er niet teveel ontstekingsactiviteit plaatsvindt in en rondom de gewrichten

Collageen bestaat voor het grootste gedeelte uit aminozuren. Het heeft dus zin om collageen te eten, want daarin zitten precies dié aminozuren die je eigen lijf ook kan gebruiken voor het opbouwen van collageen. Er zijn wel 28 verschillende soorten collageen in ons lichaam! Voor het ondersteunen van je bindweefsel, een stevige huid en een gezonde opbouw van neurotransmitters gebruik je type 1. Maar in je gewrichten vind je type 2. Dat is vrijwel niet verkrijgbaar als supplement. 

Dit product is mix van Collageen Type 2, Curcuma-extract en Vitamine C. Dit is een uniek product in Europa waarvan Niche4Health de enige aanbieders zijn. Het Collageen Type 2 (PeptanIIm) is niet (zoals type 1) afkomstig van dierlijke huid, maar van de luchtpijpen van varkens. Het bevat daarom veel meer 'kraakbeen-collageen' en is speciaal ontwikkeld voor het bevorderen van gezonde gewrichten. Het draagt bij aan demping en smering, beschermt het kraakbeen en kan ontstekingsremmend werken. Van type 2 collageen heb je bovendien veel minder nodig dan van type 1: zo'n 1-2 gram per dag kan al heilzaam werken.

Het ontstekingsremmende effect wordt vergroot door de toevoeging van Curcuma. Uit de gemalen wortel van de curcuma longa worden curcuminoïden gewonnen. Ons Curcuma-extract bevat per dagdosis maar liefst 780.9 mg van deze heilzame curcuminoïden, waarvan curcumine de bekendste is. Er is voor gekozen om geen zwarte peper-extract toe te voegen (wat je veel ziet in curcuma-extracten), omdat dit product bedoeld is voor langdurig gebruik (op langere termijn kan zwarte peper schadelijk zijn voor de darmwand).

Het product bevat wél vitamine C, wat een anti oxidatieve werking heeft en bijdraagt aan de vorming van collageen. Ook draagt vitamine C bij aan het behoud van sterke botten en soepel kraakbeen.

Beoordelingen

Schrijf uw eigen beoordeling
U plaatst een beoordeling over:Collageen Type 2 + Curcuma

Trusted Shops Reviews

Gehydrolyseerd Collageen type 2 (biologisch varken), Curcuma extract (Curcuma Longa L.) omhulling: gelatine, antiklontermiddel: magnesiumstearaat, vitamine C (ascorbinezuur).

Niet geschikt voor vegetariërs
Niet halal

Inhoud pot: 60caps (voldoende voor ca 3 weken)

Volwassenen:
3 - 6 capsules per dag met een glas water.

Zwangerschap & borstvoeding:
Dit product is niet bedoeld voor tijdens de zwangerschap. Hoewel er weinig problemen te verwachten zijn tijdens de borstvoedingsperiode, is het niet onderzocht bij het geven van borstvoeding.

Baby & Kind:
Dit product is niet bedoeld voor baby's en kinderen. Zij kunnen (om collageen-eiwitten aan te vullen) wel gebruik maken van Hydrolyzed Collagen type 1 zonder curcuma.