Bio-Kult probiotica

Bio-Kult probiotica

Bonusan Vit D3 - 3000 IE (60 caps)

Bonusan Vit D3 - 3000 IE (60 caps)

Springfield Magnevite (magnesiumglycerofosfaat)

Goed opneembaar, goed te verdragen magnesiumpreparaat
Op voorraad
SKU
Magnevite
Gegroepeerde productitems
Product Naam Aantal
Magnevite 60 tabletten
€ 11,25
Magnevite 150 tabletten
€ 25,75

Productinformatie

Magnesium is belangrijk voor tal van processen in het lichaam. Voor veel mensen geen overbodige luxe om aan te vullen - maar hoe doe je dat? Het kan uitwendig, maar dat is niet altijd handig. Veel inwendige magnesiumpreparaten veroorzaken dunne ontlasting of zorgen dat de maag minder zuur wordt. Lees hier alles over magnesium en maagzuur. 

Magnesiumglycerofosfaat zorgt voor het aanvullen van drie belangrijke voedingsstoffen: magnesium, glycerofosfaat en fosfor. 

Magnesium is belangrijk voor onder meer het zenuwstelsel, het hart, de bloedvaten, de spieren en de botten en draagt bij tot een normale psychologische functie en tot vermindering van vermoeidheid en moeheid.

Glycerofosfaat is een uitgangsstof voor de productie van fosfolipiden. Fosfolipiden zijn de bouwstenen van alle celmembranen in ons lichaam. Vooral hersencellen zijn rijk aan fosfolipiden.

Fosfor draagt bij tot de normale werking van celmembranen, tot een normaal energieleverend metabolisme en draagt samen met calcium en magnesium bij tot de instandhouding van normale botten.

Magnesiumglycerofosfaat wordt goed verdragen en heeft een hoge opneembaarheid. Daardoor heb je er minder van nodig, en ontzie je je maag en darmen. Wel zo handig, wel zo prettig.

Beoordelingen

Schrijf uw eigen beoordeling
U plaatst een beoordeling over:Springfield Magnevite (magnesiumglycerofosfaat)

Trusted Shops Reviews

Ingrediënten:

Magnesiumglycerofosfaat 900mg met 100mg elementair magnesium. 
Magnesiumstearaat, microkristallijne cellulose, siliciumdioxide, HPMC, polyfructose, talk, HPC, katoenzaadolie, kokosnootolie. 

Neem 1x per dag 1-3 tabletten 's avonds voor het slapengaan, tenzij anders is voorgeschreven door een gezondheidsdeskundige.

Een voedingssupplement is geen vervanging van een gezonde leefstijl of gevarieerde voeding. De aanbevolen dosering niet overschrijden.