Kids-Flora Balance

Kids-Flora Balance

Geraniumwortel

Geraniumwortel

Quick Thinker: Mucuna pruriens

Aanvulling van dopamine voor een snelle hersenwerking en voldoende flow in je dag
Op voorraad
SKU
Mucuna-VA
Gegroepeerde productitems
Product Naam Aantal
Quick Thinker: Mucuna pruriens 120 tabletten
€ 27,95

Productinformatie

Je denkt misschien dat je gevoelens en gedachten 'zomaar' ontstaan - maar het merendeel wordt gestuurd en gevormd door neurotransmitters. Deze boodschapperstoffen brengen signalen over binnen je hersenen en in je lichaam. Vet handig. Behalve als die boodschap niet goed doorkomt.

Soms heb je (chronisch of tijdelijk) niet voldoende neurotransmitters tot je beschikking. Je merkt dan veranderingen in je gedrag en gevoel (onder andere). Dopamine helpt je bijvoorbeeld om snel en georganiseerd te denken: het fenomeen dat ze ook wel 'flow' noemen is nauw verwant met de productie van (voldoende) dopamine. Schiet je dopamineproductie wat tekort, dan ervaar je vaak warrigheid, 'hersenmist' en overprikkeling. Je bent heus nog even slim als altijd, maar het kost allemaal net iets meer moeite.

Bij chronische tekorten aan dopamine is het goed om je gezondheid en voedingspatroon eens stevig onder de loep te nemen. Voor een snelle aanvulling tussendoor kun je Mucuna pruriens gebruiken. Dit plantje bevat dopamine-achtige stoffen die de flow in je dag terugbrengen. Als een dopaminetekort de oorzaak is van je verminderde concentratie, merk je de invloed van Mucuna binnen enkele uren; aan het einde van de dag voel je dat je makkelijker meer gedaan hebt gekregen. Als dat niet lekker is...

Beoordelingen

Schrijf uw eigen beoordeling
U plaatst een beoordeling over:Quick Thinker: Mucuna pruriens

Trusted Shops Reviews

Samenstelling per dagdosering van 2 tabletten per dag:
2000 mg Mucuna pruriens extract, gestandaardiseerd op L dopa 20%

Ingredienten
Mucuna pruriens extract (500 mg) L-Dopa 20%  (HPLC)

Natuurlijke hulpstoffen
Microkristallijne cellulose, rijstconcentraat, rijstvlies extract.

Mucuna pruriens bevat een natuurlijke vorm van dopamine, die je eigen dopamineproductie aanvult.
Dit supplement is gestandaardiseerd op 20% L-dopa, zodat je zeker weet dat de werkzame inhoudsstof ook voldoende aanwezig is in het product.

Volwassenen
Doorgaans 1-2 tabletten per dag in de ochtend (op de verpakking lees je 2x2 tabletten; wij vinden dit erg veel maar het kan voor sommige mensen nodig zijn). Je kunt Mucuna dagelijks gebruiken al naar gelang nodig, gedurende kortere of langere periodes. Wij adviseren om bij langdurig gebruik regelmatig een pauze in te lassen, bijvoorbeeld doordeweeks gebruiken en in het weekend niet.

Zwangerschap en borstvoeding
Niet gebruiken tijdens de zwangerschap.
Mucuna heeft prolactine-remmende eigenschappen en is daarom niet geschikt tijdens de borstvoedingsperiode.

Baby en kind
Er is onvoldoende onderzoek over gebruik van dit kruid voor kinderen jonger dan 18 jaar