Zechsal Magnesium uitwendig

Zechsal Magnesium uitwendig

Möllers Zuivere Levertraan - Neutraal

Möllers Zuivere Levertraan - Neutraal

Arctic Blue MSC Visolie capsules

Duurzame Omega-3 vetzuren uit MSC-gecertificeerde levertraan, biologische visolie en veganistische algenolie

€ 14,95
Op voorraad
SKU
arcticmsc-AR-30

Productinformatie

Het is één van de grootste dilemma's van deze tijd: je hebt Omega-3 vetzuren nodig - maar de zeeën zijn vervuild en de visstanden lager dan ooit. Hoe zorg je dan toch voor een goede inname van deze belangrijke vetten?

Veel mensen schakelen over op plantaardige oliën zoals Lijnzaad, Hennepzaad of Chiazaad. Die bevatten weliswaar Omega-3-vetzuren, maar alleen de vorm ALA. Je lichaam moet dat zelf nog omzetten in de belangrijke vetzuren DHA en EPA, maar die omzetting is vaak niet efficiënt waardoor je makkelijker tekorten opbouwt.

Arctic Blue biedt de oplossing met een lijn duurzame visolie, levertraan én algenolie, met voldoende hoge gehaltes aan EPA en/of DHA.
De visolie is niet alleen fijn voor de aarde, maar ook voor je eigen gezondheid. Want de vis wordt extreem vers verwerkt. Dat heeft veel voordelen:

de Omega-3-vetzuren blijven volledig intact en onbeschadigd
er ontstaat nauwelijks histamine bij de productie, dus ook geschikt voor als je last hebt van hooikoorts of histamine-overgevoeligheid*
geen last van vieze oprispingen (die vaak ontstaan als de visolie oud is)!

De algenolie:

 is 100% plantaardig (ook de capsule en bij de smoothie ook de overige ingrediënten)
 geproduceerd uit duurzaam gekweekte algen, zonder verontreinigingen
geen kans op histaminevorming, dus ook geschikt voor als je last hebt van hooikoorts of histamine-overgevoeligheid
 geen last van vieze oprispingen 

*zie Ingrediënten

Beoordeling 1

Schrijf uw eigen beoordeling
U plaatst een beoordeling over:Arctic Blue MSC Visolie capsules

Trusted Shops Reviews

Ingrediënten
Duurzaam gevangen (MSC-keurmerk) Kabeljauwleverolie (VIS), capsule omhulsel (rundergelatine, glycerine, water, vanille aroma), antioxidant (tocoferolrijk extract).

De visolie van Arctic Blue is zo vers mogelijk en zuurstofarm verwerkt. Daardoor ontstaat vrijwel geen histamine, waardoor mensen met een histamine-intolerantie het ook kunnen gebruiken. De capsule bevat wel een kleine hoeveelheid vanille-aroma, waar niet iedereen met een histamine-intolerantie tegen kan. Twijfel je? Kies dan liever voor Arctic Blue Biologische Zalmolie!

Samenstelling per dagdosering (2 capsules):
Totaal Omega 3 > 336 mg
Waarvan
EPA > 112 mg
DHA > 168 mg
Vitamine A > 63 mcg - 8% ADH
Vitamine D > <0,1 mcg - <2% ADH

Allergeneninformatie
Bevat vis, vanille-aroma

Verpakking
90 capsules (1-3 maanden)

Volwassenen
Zie dagdosering
Heb je een sterk tekort of eet je helemaal geen vis?
Neem dan de eerste maand een dubbele dagdosering om eventuele tekorten aan te vullen, en schakel daarna terug naar de normale dosering.

Zwangerschap en borstvoeding
Deze producten hebben een hoog gehalte aan DHA en zijn daarmee ook geschikt voor de periode rondom zwangerschap en borstvoeding.

Baby's en kinderen
Deze producten hebben een hoog gehalte aan DHA en zijn daarmee vooral geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden tot 5 jaar, maar ook oudere kinderen kunnen deze olie prima gebruiken! Wij raden voor heel jonge babies de biologische Zalmolie- of Algenolie capsules aan. Deze bevatten geen toegevoegde smaakstoffen. Je kunt ze openknippen en de inhoud vermengen met bijvoorbeeld yoghurt of sap.