Arctic Blue Biologische Zalmolie capsules

Arctic Blue Biologische Zalmolie capsules

Biotics Zwartebessenzaadolie

Biotics Zwartebessenzaadolie

Arctic Blue MSC Visolie capsules

Superverse & duurzame visolie

€ 14,95
Op voorraad
SKU
arcticmsc-AR-30

Productinformatie

Het is één van de grootste dilemma's van deze tijd: je hebt Omega-3 vetzuren nodig en het liefst die uit vis - maar de zeeën zijn vervuild en de visstanden lager dan ooit. Hoe zorg je dan toch voor een goede inname van deze belangrijke vetten?

Arctic Blue biedt de oplossing door als één van de eerste (en helaas ook één van de weinige) merken MSC-gecertificeerde visolie te produceren. De vis voor deze olie wordt duurzaam gevangen volgens de strenge richtlijnen van het MSC-keurmerk, en is goedgekeurd door het Wereld Natuur Fonds.

Deze visolie is niet alleen fijn voor de aarde, maar ook voor je eigen gezondheid. Want de vis wordt extreem vers verwerkt.
Dat heeft veel voordelen:

 de Omega-3-vetzuren blijven volledig intact en onbeschadigd
 er ontstaat nauwelijks histamine bij de productie, dus ook geschikt voor als je last hebt van hooikoorts of histamine-overgevoeligheid*
 geen last van vieze oprispingen (die vaak ontstaan als de visolie oud is)!

De capsules zijn relatief klein en hebben een milde vanillesmaak. 

* Zie Ingrediënten!

Beoordeling 1

Schrijf uw eigen beoordeling
U plaatst een beoordeling over:Arctic Blue MSC Visolie capsules

Trusted Shops Reviews

Ingrediënten
Duurzaam gevangen (MSC-keurmerk) Kabeljauwleverolie (VIS), capsule omhulsel (rundergelatine, glycerine, water, vanille aroma), antioxidant (tocoferolrijk extract).

De visolie van Arctic Blue is zo vers mogelijk en zuurstofarm verwerkt. Daardoor ontstaat vrijwel geen histamine, waardoor mensen met een histamine-intolerantie het ook kunnen gebruiken. De capsule bevat wel een kleine hoeveelheid vanille-aroma, waar niet iedereen met een histamine-intolerantie tegen kan. Twijfel je? Kies dan liever voor Arctic Blue Biologische Zalmolie!

Samenstelling per dagdosering (2 capsules):
Totaal Omega 3 > 336 mg
Waarvan
EPA > 112 mg
DHA > 168 mg
Vitamine A > 63 mcg - 8% ADH
Vitamine D > <0,1 mcg - <2% ADH

Allergeneninformatie
Bevat vis, vanille-aroma

Verpakking
90 capsules (1-3 maanden)

Volwassenen
1-3 capsules per dag, afgestemd op de eigen visconsumptie. Heb je een sterk tekort? Neem dan de eerste maand 6 capsules per dag, en schakel daarna terug naar een onderhoudsdosering van 1 capsule (als je ook vis eet) tot 3 capsules per dag (als je geen vis eet).

Zwangerschap en borstvoeding
Dit product heeft een DHA/EPA-verhouding die goed geschikt is voor de periode rondom zwangerschap en borstvoeding.

Baby's en kinderen
Dit product heeft een DHA/EPA-verhouding die geschikt is voor kinderen vanaf 6 maanden tot 5 jaar, maar ook oudere kinderen kunnen deze olie prima gebruiken! De capsules zijn niet kauwbaar, maar je kunt ze openknippen en de inhoud vermengen met bijvoorbeeld yoghurt of sap.