De Groene Vrouw

Zzzoem! Prikken-gel

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Zzzoem! Prikken-gel

Verkoelende gel voor iedereen die is aangevallen door de natuur

Beschikbaarheid: In voorraad

Productnaam Prijs Aantal
Zzzoem! Prikken-gel-Minty Mountain
€ 7,75
Zzzoem! Prikken-gel-Lavender Breeze
€ 7,75

Lang leve de natuur! Behalve dat steekbeest. En die brandnetel. Nee! niet die kwal oppakken…

Gelukkig is er Zzzoem!, speciaal voor grote en kleine kinderen die gestoken zijn door muggen, brandnetels, kwallen en andere gevaren.
Spreidt makkelijk uit en is simpel aan te brengen met de handige roller. De frisgeurende gel brengt direct verkoeling na de steek of beet en mag aangebracht worden zo vaak nodig is.

Gebruik: aanbrengen zo vaak nodig, meestal direct en na enkele uren nogmaalsZwangerschap en borstvoeding: veilig
Kinderen: mag lokaal gebruikt worden bij kinderen vanaf 4 maanden.

De basis van dit product is zachte Aloë vera-gel, die direct verkoelt en verzacht. Biologische appelciderazijn neutraliseert het gif en de verschillende plantenextracten en etherische oliën zorgen voor een milde maar effectieve verzorging van de geprikkelde huid.

Ingrediënten:
Aqua, Aloë vera, Alcohol, Glycerin, Urtica dioica, Aesculus hippocastanum, Rosa canina, Lavandula angustifolia, Melaleuca cajeputi, Mentha spicata, Citrus limonum, Anthemis nobilis, paraben (zie onder)


In gewone mensentaal:
water, aloë vera (gel), appelciderazijn (bio), Brandnetel (getrokken in alcohol), Paardekastanje (getrokken in alcohol), Hondsroos (getrokken in alcohol, water en plantaardige glycerine), etherische oliën van Echte Lavendel, Kajeput, Kruizemunt, Citroen, Roomse Kamille, parabeen (zie onder)

Allergeneninfo
:
bevat linalool (van nature in Lavendel), citronellol (van nature in Citroen)


Roller ca. 10ml* Let op! Door de aanwezigheid van een kleine hoeveelheid parabeen, is deze gel als één van de weinige producten niet 100% natuurlijk.


Waarom? Aloë vera-gel is een zeer bederfelijk product. Het moet dus op de één of andere wijze geconserveerd worden. Wij beseffen als geen ander dat parabeen een product is dat veel mensen liever niet gebruiken. Toch zijn wij van mening dat het in sommige gevallen acceptabel is. Onze redenen om er in dit geval toch voor te kiezen:


- de fabrikant van de Aloë vera-gel koos voor een zo laag mogelijke dosering parabeen om de kwaliteit van de gel zeker te stellen
- er is een zéér klein percentage parabeen aanwezig in de gel
- de gel maakt slechts de helft uit van het totale product, waardoor er een minimale hoeveelheid parabeen in dit product zit
- verse, ongeconserveerde gel is wel verkrijgbaar, maar behoorlijk duur en kort houdbaar; de gel die wij gebruiken is zeer puur en bevat geen andere toevoegingen

Ik zoek iets voor: Gezonde huid, Dagelijkse verzorging, Cadeautjes

Klantenbeoordelingen

Het enige dat werkt Review door Regina
Hier veel mensen met heftige reactie op alles wat steekt, bijt of prikt. En lang gezocht, nu eindelijk iets gevonden dat werkt! Heel makkelijk met opbrengen die roller. (Geplaatst op 04-08-17)
Fijn spul! Review door Jolanda
Heel fijn product! Mijn zoontje wordt regelmatig gestoken en na een paar keer smeren is de bult al een stuk rustiger. Hij vindt het ook nog eens leuk om te doen met het rollertje ;) (Geplaatst op 07-07-16)