De Groene Vrouw

Puur! Lanoline

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Puur! Lanoline

Wolvet voor verzorging van je huid of je wollen kleding

Beschikbaarheid: In voorraad

Productnaam Prijs Aantal
Puur! Lanoline-30ml
€ 4,50

Niet in voorraad

Puur! Lanoline-60ml
€ 8,50
Puur! Lanoline-100ml
€ 12,50

Lanoline (wolvet) lijkt sterk op ons eigen huidvet. Daarom ondersteunt het het natuurlijk huidherstel en kan het gebruikt worden ter verzorging van een droge of geprikkelde huid. Het is ook zeer geschikt voor het verzachten van gevoelige tepels, bijvoorbeeld bij borstvoeding. Puur! Lanoline hoef je niet te verwijderen voor een volgende voeding.

Ook fijn op je lippen en wangen bij koud en guur weer. Vind je pure lanoline daarvoor te plakkerig? Probeer dan eens Bescherm!

De Puur! Lanoline is residuegetest; er zijn geen pesticidesporen in aanwezig. Mensen die overgevoelig reageren op gewone lanoline, reageren in feite vaak op deze sporen. Zij kunnen deze residuegeteste lanoline vaak wél verdragen!

Handig om te weten: wij hebben onze verpakkingen onlangs vervangen door nieuwe foodgrade en BPA-vrije aluminium blikjes met schroefdop in meerdere maten! De inhoud is nog steeds hetzelfde, maar de productfoto's zijn dus iets afwijkend van de nieuwe blikjes.

Gebruik: op de huid of voor het lanoliseren van wolbroekje. Variant Quiet forest is speciaal bedoeld voor wolbroekjes.


Voor de tepels of gevoelige huid: aanbrengen zo vaak nodig; hoeft niet afgewassen te worden voor de volgende voeding.
Voor het lanoliseren van wolbroekjes zodat ze waterafstotend worden: gebruik hiervoor 1-2 gram lanoline (een flinke mespunt) per broekje. Los dit op in een kopje zeer heet water met een druppel babyshampoo. Vul het water aan met lauw water en laat hierin de wolbroek enkele uren weken. Doe dit eens in de 3-4 wasbeurten.


Kinderen: ja


Zwangerschap en borstvoeding: ja


Allergenen: bevat geen bekende allergenen


Let op: lanoline is temperatuurgevoelig! Koel bewaren.

Lanoline of wolvet werkt hetzelfde als ons eigen huidvet. Het verzacht en beschermt zonder je huid af te sluiten.

Ingrediënten:
Naturel: adeps lanae
Soms maken we ook de versie Quiet Forest, speciaal bedoeld voor wolbroekjes: adeps lanae, Pinus sylvestris, Lavandula angustivolia, Cedrus atlantica, Juniperus communis


In gewone mensentaal:
Naturel: wolvet
Quiet Forest: wolvet, Grove den, Echte lavendel, Atlasceder, Jeneverbes

Ik zoek iets voor: Gezonde huid, Vocht & kou, Dagelijkse verzorging

Klantenbeoordelingen

Ik ben fan! Review door Dieuwke
Ik wil even mijn waardering voor u producten uitspreken! Ik heb geen tepelkloof gehad dankzij deze lanoline. En de billetjes balsem is geweldig goed voor de zorg van mijn zoontje zijn billetjes, geen éénmaal luieruitslag gehad en nu met doorkomende tandjes helpt het preventief erg goed bij de felle ontlasting die hij soms kan hebben ;-) Tevens helpt het goed in de verzorging van zijn heerlijke gezonde nek plooien, mijn heerlijke kleine Michelin mannetje. Kortom ik ben fan! Daarom wat kleintjes besteld voor mijn lieve zwangere vriendinnetje besteld <3. Kortom dank dat jullie zulke mooie producten maken! (Geplaatst op 08-09-16)