De Groene Vrouw

CandiGa!

CandiGa!

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Herstelondersteunende balsem voor hardnekkige plekjes op tepels, babybillen of tussen je tenen.

Beschikbaarheid: In voorraad

Productnaam Prijs Aantal
CandiGa! 30ml
€ 9,00
CandiGa! 60ml
€ 16,50

Soms heeft je huid net iets meer nodig. Met name de huid tussen je tenen, rode babybillen en soms de huid van je tepels kunnen gevoelig zijn voor hardnekkige plekjes, die onaangenaam voelen en waar de huid geprikkelder is dan elders.

Voor gewone luieruitslag en tepelkloven adviseren we dan Balsem!, maar als er een onderliggend probleem is (of als de vervelende plekjes ergens anders zitten, zoals tussen je tenen), dan is er soms iets meer ondersteuning nodig. We raden aan om het natuurlijke herstelproces dan inwendig te ondersteunen; voor de uitwendige ondersteuning is er nu CandiGa!.Smeer CandiGa! gedurende enkele weken tot maanden, meerdere malen per dag in voor het beste resultaat.
Geschikt voor gebruik in de borstvoedingsperiode; wel even afwassen vóór de voeding!

IngrediëntenOlea europaea, Tabebuia impetiginosa, Cocos nucifera, lanolin, cera flava, Matricaria recutita, Pelargonium graveolens, Leptospermum scoparium. 
In gewone mensentaal: Pau d'Arco (getrokken in olijfolie extra vierge), kokosolie extra vierge, lanoline, bijenwas, Kamille CO2, Geranium, Manuka 
Allergeneninformatie: bevat wolvet (residuegetest).

Handig om te weten: CandiGa! is niet bedoeld voor vaginaal gebruik. Het is wel geschikt voor gebruik op de borsten tijdens de voedingsperiode; wel even afwassen voor het voeden!

Ik zoek iets voor: Gezonde huid