De Groene Vrouw

Mr. Jones thee-selectie

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Mr. Jones thee-selectie

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Heerlijke thee van de beste kwaliteit, zonder kunstmatige smaakstoffen

Beschikbaarheid: In voorraad

Productnaam Prijs Aantal
Mr. Jones Hotel d'amour (Rozen)
€ 3,99
Mr. Jones Lulu's Garden (Lychee)
€ 3,99
Mr. Jones Monkeys Wedding (Traditionele Earl Grey)
€ 3,99
Mr. Jones Nice Nancy (Citroenverbena)
€ 3,99
Mr. Jones Smoking Joe (Gerookte zwarte thee) - ThT 02-2018

Normale prijs: € 3,99

Aanbiedingsprijs: € 2,50

Mr. Jones Stunning Sofia (Groene thee & Jasmijn)
€ 3,99

Goed. Het kind is gevoed, gewassen, aangekleed en naar school. De ontbijtboel is aan de kant en je haar zit acceptabel. Tijd om aan het werk te gaan. Maar eerst: tijd voor thee...

Liefde op de eerste smaakpapil. Dat was het toen wij de thee van Mr. Jones ontdekten. Heerlijke thee, diep en vol van smaak maar niet gearomatiseerd met kunstmatige smaakstoffen. Gewoon thee van de beste kwaliteit, en dat proef je. Perfect voor als je van de koffie af wilt komen maar geen zin hebt in een flauwe bak pickwick. Of voor als je het wel een keer zat bent met al die geijkte laffe-smaakjes-thee.

Ook leuk: er is voor ieder wat wils. Of je nu houdt van de diepe, volle geur van rozen, jasmijn of een traditionele earl grey, de kwaliteit is altijd even goed. En de pakjes zijn zo mooi, dat je ze ook gerust cadeau kunt geven! 

Mr. Jones is ontstaan vanuit de gedachte dat een product pas echt ’goed‘ is wanneer het, naast hoogwaardige producteigenschappen, tot stand is gekomen op verantwoorde wijze. Echt lekkere thee met aandacht voor mens en milieu is voor Mr. Jones dan ook het uitgangspunt.

Ik zoek iets voor: Nee